luni, 13 iulie 2015

Masaj anticelulitic: beneficii necunoscute

Stim cu toatele ca masajul anticelulitic este, in principal, inamicul numarul unu al centimetrilor in plus de pe coapse, fese sau abdomen. Probabil de aceea si mergem la sedinte cat mai dese de masaj anticelulitic, mai ales ca urmeaza sa mergem la mare, daca nu ati mers deja. Insa, putine dintre noi isi dau seama ca masajul anticelulitic mai are si alte beneficii, cel putin la fel de miraculoase.

Spre exemplu, nu cred ca stiai ca miscarile putin mai profunde pe care terapeutul le face, pentru a elimina stratul de grasime de sub piele, ajuta la relaxarea muschilor si tesuturilor. Acest lucru are ca efect o mai buna circulatie a sangelui. Daca sangele circula mai usor, atunci si apa si substantele nutritive vor putea circula mult mai bine si vor ajunge in locurile in care a trebui sa fie. In felul acesta nu castigi doar mai putin celulita, dar si o piele mai frumoasa, mai catifelata si mai ferma.

De asemenea, un alt efect miraculos pe care masajul anticelulitic il are asupra corpului este stimularea sistemului limfatic. Asta inseamna ca nicio parte a corpului tau nu va retine apa. Fiecare centimetru din corpul tau va fi hidratat dar fara sa mai formeze tesuturi adipoase. In plus, acest adaos de hidratare va ajuta pielea ta sa ramana ferma si tanara pentru mai mult timp.

Aceleasi miscari intense de framantare ale terapeutuli, mai au efect pozitiv si asupra sistemului glandular. Accelereaza metabolismul celular si glandular, in felul acesta slabind cate putin, de la sedinta la sedinta. De aceea, atunci cand mergem la masaj anticelulitic ni se promite ca vom pierde centimetri din talie sau de pe coapse – este adevarat, este inca un efect pozitiv pe care acest tip de masaj il are asupra corpului nostru.

Mai mult, la nivel celular in corpul nostru se aduna zilnic reziduuri metabolice, care in timp devin acele puncte de grasime care ne fac pielea sa arate atat de inestetic. Masajul anticelulitic ajuta circulatia sangelui, drept urmare ajuta la eliminarea mai buna aacestor reziduuri, eliminand sansa de a se forma puncte noi de grasime. Cu alte cuvinte, atat timp cat vom merge la masaj anticelulitic, macar o data la 2 saptamani, vom sta departe de celulita si de pielea neplacuta la atingere si, mai ales, la vedere.

Atunci cand avem celulita, tesuturile noastre subcutanate sunt sufocate de grasime. Cu ajutorul masajului, terapeutul ne reda sanatatea pielii, facand din noi adevarate fotomodele, gata sa se aseze pe sezlongul de la piscina sau de la malul marii. In plus, nu doar ca vom avea un corp de invidiat, dar si starea noastra de sanatate se va imbunatati consoderabil, facandu-re radiante si, intr-adevar, sclipitoare in lumina soarelui de vara.

Astfel, tocmai am demonstrat ca masajul anticelulitic nu este un moft ci un adevarat tratament, menit sa ne ajute sa fim mai sanatoase, mai suple si mai energice. Programeaza-ti si tu prima sedinta de masaj anticelulitic aici si seteaza-ti abonamentul in functie de programul personal. Acorda-ti macar o luna de masaj anticelulitic inainte sa pleci in concediu, pentru ca pielea ta sa oglindeasca, intr-adevar, efectele miraculoase ale aceste tehnici de infrumusetare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu