vineri, 10 iulie 2015

Candidoza vulvovaginala - metode de prevenire

Candidoza vulvovaginala este o problema cu care se confrunta multe femei, si din acest motiv aceste metode de prevenire, sunt foarte importante, deoarece ele pot imbunatati foarte mult calitatea vietii. Despre aceasta candidoza vulvovaginala, mai putem spune ca nu poate fi mereu prevenita, si chiar daca folosim cele mai bune tratamente este posibila oricand o recidiva a ei. Insa exista cateva metode prin care putem preveni aceasta infectie, si sa ne protejam impotriva aparitiei infectiilor de acest tip. In primul rand spunem ca este indicat sa purtati imbracaminte cat mai lejera de corp, si sa evitati cu desavarsire hainele cu textura care poate capta si pastra caldura. De asemenea este foarte importanta si lenjeria intima, iar aceasta va trebui sa fie din materiale cat mai lejere, care sa nu irite sub nici o forma. Astfel, este indicata lenjeria intima din bumbac, sau din alte fibre naturale, si un alt lucru important este sa alegeti cu grija marimile, pentru a sta fix pe corp fara a fi prea mica.
Totodata este indicat sa evitati saunele sau sa stati in cada cu apa fierbinte si sa folositi spumant de baie, aceste cauze sunt cele care pot duce la aparitia candidozei vulvovaginale, iar riscul infectiilor vaginale este unul mai ridicat. De asemenea este indicat sa va schimbati cat mai repede hainele ude, in cazul in care folositi costume de baie, sau hainele s-au udat din diferite motive. In cazul in care aveti diabet, este indicat sa va controlati mereu nivelul glicemiei, deoarece acesta este de asemenea un factor ce poate duce la aparitia candidozei. Evitati si tampoanele parfumate, sau spray-urile vaginale, sau deodorantele pentru zona intima, deoarece in unele situatii aceste elemente pot favoriza aparitia unei candidoze vulvovaginale. Pentru persoanele aflate la menopauza este indicat sa fie consultat un medic ginecolog, deoarece acesta poate prescrie unele dozari hormonale, sau creme ideale pentru mentinerea sanatatii, si pentru lubrifierea vaginala.
In cazul in care aceasta candidoza vulvovaginala nu este tratata, este foarte probabila transmiterea ei si la parteneri, iar calitatea vietii va fi semnificativ afectata. Din acest motiv trebuie sa luati in considerare toate tratamentele si posibilitatile pe care le aveti pentru a scapa cat mai repede de aceasta afectiune. Este foarte important sa tineti cont de aceste metode de prevenire pentru candidoza vulvovaginala, iar daca veti face acest lucru, atunci sansele, sau riscul de aparitie a acestor probleme in cazul dumneavoastra vor fi mult mai mici. Multe persoane nu tin cont din pacat de aceste lucruri, si ajung sa sufere destul de mult de pe urma acestor infectii vaginale, si este foarte greu ulterior sa reusim sa readucem echilibru pentru flora vaginala.

Dezechilibrul florei vaginale are multiple cauze, printre care si cele enuntate mai sus, si trebuie sa evitati acei factori, pentru ca riscul de infectie sa fie unul cat mai scazut. In aceste conditii, va doriti cu siguranta o alternativa, pentru a scapa de problemele legate de candidoza vulvovaginala, si pentru a avea ocazia sa faceti acest lucru puteti intra pe faracandida.ro. Este important sa faceti acest lucru deoarece aici puteti gasi si alte informatii importante si produse care va pot ajuta foarte mult in tratarea acestor probleme. Solutiile oferite vor functiona mereu, si veti avea parte de o viata mult mai linistita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu