miercuri, 16 mai 2012

Sfaturi Dr. Oz pentru a pierde din greutate

Pentru cei interesati de o slabire sanatoasa si fara a va pune in nici un fel sanatatea in pericol, va vom prezenta in acest articol sfaturi Dr. Oz pentru a pierde in greutate. Astfel pentru inceput trebuie sa verificati cu atentie etichetele produselor pe care urmeaza sa le consumati pentru a nu aduce in organism unele substante mai mult decat este nevoie sau unele ce va pot pune sanatatea in pericol.


Inainte de fiecare masa este recomandat sa consumi un mar pentru a te satura mai repede, si astfel sa mananci mai putin.
Mancati in loc de crema de branza sau de unt, unt de arahide, sau unt de migdale, deoarece acestea contin grasimi mai sanatose, si nu ingrasa.
Consumati cat mai multe produse bogate in omega 3 deoarece acest element este recunoscut pentru beneficiile sale si pentru eliminarea eficienta a grasimilor din organism, iar impreuna cu putin sport veti observa ca slabiti mai repede si mai sanatos.
Trebuie sa va bazati mereu pe un meniu sanatos, astfel trebuie sa alegeti doar produse naturale, pe care urmeaza sa le consumati.
Consumati in loc de bomboane chipsuri de soia, de migdale sau fructe uscate in cazul in care sunteti tentat de ceva dulce.
Daca doresti sa gatesti la cuptor, pentru a evita sa consumi alimente nesanatoase este indicat sa mananci chifle de soia, burgeri de pui sau legume in abur si orez brun.
Pentru a slabi cat mai sanatos trebuie sa mergi din cand in cand pe la sala de gimnastica pentru a scapa in acelasi tip de kilogramele in plus intr-un mod rapid si eficient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu