vineri, 17 februarie 2012

Alcachofa de Laon Ceai de slabit

Dupa fiolele de slabit Alcachofa de Laon, a aparut si mult asteptatul Alcachofa de Laon Ceai de slabit cu extract de anghinare. Avand aceleasi efecte benefice de topire a grasimii nedorite de pe corp extractul de anghinare a fost transformat intr-un ceai de slabit.


Premisa de la care s-a plecat pentru crearea ceaiului de slabit Alcachofa de Laon a fost gustul amarui al extrasului de anghinare. Fiolele Alcachofa de Laon erau cam greu de baut zilnic datorita acestui gust amarui. Acum ceaiul Alcachofa de Laon poate fi indulcit cu o lingurita de miere de albine sau indulcitor (va recomandam totusi mierea de albine), mascand gustul amarui de anghinare.

O cutie contine 30 pliculete de ceai Alcachofa de Laon, suficient pentru o cura de slabire cu enghinare de o luna de zile.

O cutie de ceai Alcachofa de Laon cu extract de anghinare de 30 de pliculete costa doar 69 lei si va ajunge pentru o luna intreaga.

Ne bucura faptul ca cei de la TeleStarShop s-au gandit sa importe si aceasta varianta la cura de slabit cu Fiole Alcachofa de Laon, ceaiul Alcachofa de Laon fiind mai accesibil ca pret si poate mai bun la gust, avand acelasi efect puternic de slabire.

Cine a folosit Alcachofa de Laon Ceai de slabit e rugat sa ne impartaseasca si noua parerile sale, sa ne spuna cum a slabit cu Alcachofa de Laon Ceai de slabit, si daca Ceaiul Alcachofa de Laon a avut saunu efecte secundare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu